Somogy Kertje Üdülőfalu

7281 Bonnya, Kossuth L. u. 90-92.
Email: info@somogykertje.hu
Telefon: +36 (84) 376-165

Fax:
+36  (84) 375-593
Mobil:+36 (30) 663 5646  és +36 (30)663 5657

Somogy Kertje ideális üdülőhely azoknak, akik élményekkel teli, aktív pihenésre vágynak és azoknak is, akik a természet harmóniájában kívánnak kikapcsolódni, felfrissülni.

Itt olyan üdülőfalu épült
, ahol egy élő falu – amely megőrizte a maga múltbeli falusi romantikáját -, összefonódik a modern kényelmet biztosító üdülőteleppel és vendégei számára intim, családias légkört nyújt személyre szóló kiszolgálással.
Üdülőfalunk ideális körülményeket kínál üzletembereknek napi munkájukhoz, tárgyalásokhoz, szakmai továbbképzésekhez, konferenciákhoz, de családok számára is kötöttségektől mentes, kellemes nyaralást, szórakozási lehetőségeket nyújt.
Vendégeink kényeztetésére szauna, a szabadtéri pezsgőfürdő és medence is rendelkezésre áll.
A környezet nyugalma, a természet kiapadhatatlan szépsége, a sokféle sportolási és szórakozási lehetőség, bográcsozás, kemencében sütés és számtalan más program feledhetetlenné teszi az itt eltöltött napokat.
Jöjjön el hozzánk, kóstolja meg bográcsban főtt és kemencében sült ételeinket, élvezze az aktív sportolás vagy akár egy kényeztető masszázs örömét! 
Tekintse meg bőséges programkínálatunkat és foglalja le helyét mielőbb! Szolgáltatásaink között felnőttek és gyerekek, baráti társaságok és párok, fiatalabbak és idősebbek egyaránt találnak kedvükre való elfoglaltságot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.