Magyar Vöröskereszt Üdülője Balatonlelle

Az üdülési lehetőségekkel kapcsolatosan további információt a Magyar Vöröskereszt Somogy Megyei Szervezetétől, Kapitány Juliannától lehet kapni munkanapokon 8 ? 12 óráig a következő elérhetőségeken:

7400 Kaposvár, Szent Imre u. 8.
Tel.: 82/310-133 Fax.: 82/512-611,

email: somogymegye@vororkereszt.hu
WEB: www.voroskereszt.hu
A nyaralás minden család pénztárcáját megterheli, miközben az évi pihenőidő kihasználása mindenkinek jár. Most itt a lehetőség, hogy a Magyar Vöröskereszt segítségével Ön is méltányos összegért érhesse el sokak kedvelt üdülőövezeteit.

A Magyar Vöröskereszt Üdülői, Nyaralási lehetőségek 2011-ben:

alt
Balatonlelle

Balatonlellei üdülő Balatonlellei üdülő

A Balaton-parthoz nagyon közel, csendes környéken fekvő, ám a városközponttól sem távoli épületben 3 db négyágyas, 2-2 db három- illetve kétágyas szoba, valamint két apartman (2+4, ill. 2+2 fős) várja a nyaralni vágyókat a Magyar Vöröskereszt üdülőjében! A ház Balatonlellén, a Honvéd utca 19. szám alatt található.
A szobák mindegyikében zuhanyzós, mosdós fürdő van WC-vel.
Az apartmanokban a két szobához egy közös előtérből nyíló fürdőszoba tartozik mosdóval, zuhanyzóval, WC-vel.
A földszinten egy kisebb társalgó és egy ebédlő, az épület emeletén egy nagyobb társalgó fogadja a vendégeket ? utóbbiban TV is a nyaralók rendelkezésére áll. A szobákban hűtőszekrény található.
A parkosított udvaron autóbeállási lehetőség biztosított.
Főzési lehetőség a földszinten kialakított melegítő konyhában, az emeleti kiskonyhában és az udvaron (bogrács, szalonnasütő) is van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.