Zamárdi Kalandpark

Cím: 8621 Zamárdi, Siófoki út
Általános információ, nyitvatartás: + 36 84 345 143 vagy + 36 20 449 6831
Osztálykirándulás: 20 449 6831
Céges rendezvények, tréningek, marketing: 20 449 6832
Parkvezető: 20 449 6832

E-mail info@zkpmail.hu
 
Honlap http://zamardikalandpark.hu

A Zamárdi Kalandpark Budapesttől 112 km-re, az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére:közel 200 akadály, 1,5 km tó feletti csúszópálya

Zamárdi Kalandpark Akadálypálya

Az ősfák közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig!

A Zamárdi Kalandparkban 130 cm alattiaknak három gyerekpálya, a nagyobbaknak (150 cm-ig) négy juniorpálya, a felnőtteknek pedig hét nagypálya áll a rendelkezésére. A biztonságos szórakozásról képzett animátoraink gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid “kiképzés” kap.

A balatoni kalandparkban legnépszerűbb persze a négy csúszópálya, amely könnyen megtalálható: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni.. Itt a repülni vágyók átszáguldhatnak a ?Kisbalaton?, egy csodaszép mesterséges tó fölött.

A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat!

Aki pedig már minden akadályt kipipált, annak további lehetőségeket tartogat a kalandpark:  kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat, fényképezkedhet Zamar, a ZAMÁRDI Kalandpark kabalaszörnye társaságában, vagy az Emlékbázisban pólót vásárolhat, amelyen saját fotója virít, amint éppen hasítja a fák között a levegőt. De a kalandpark közvetlen szomszédságában akár lovagolhat vagy gokartozhat is.

Aki tehát egy kis lógásra vágyik, annak irány a Zamárdi Kalandpark!

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=K19M4Gqot7E[/tube]

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=z0aEYry6Sjw[/tube]